Kategori arkiv: Jfk21 sexhus

Gamle udtryk forberedelse til analsex

nogle af dine tarmproblemer. De forsvinder efter et par timer, men i den sidste uges tid har de dog være næsten konstante. Er der andre, der vil kunne hjælpe? Jeg fik i 2015 foretaget en passagetidsprøve i Horsens, som viste forlænget transittid. Kære Gerd, jeg er en kvinde på 69, som fra 2015 har haft store problemer med smerter i maven og forstoppelse. Vi håber meget, at du kan hjælpe måske med hvad der kan være årsag til mine smerter, måske med gode råd mod forstoppelsen, måske med forslag til andre, der måske vil kunne hjælpe vi føler næsten, at du er den sidste udvej! Hvis dine smerter skyldes sammenvoksninger mellem tarmen, så er du hårdt ramt.

Gamle udtryk forberedelse til analsex - Skriveskuret

Jeg prøver at give dig råd om morphin-forårsaget forstoppelse og lidt om mavesmerter på grund af sammenvoksninger (adhærencer). Jeg tænker meget over årsagen til problemerne morphin? Det er en myte, og det er en stor fejl, når patienter med morphinforårsaget forstoppelse ikke får disse korrekte midler. 10.30, og de begyndte at komme ud samme aften ved 20-tiden. Der er ikke videnskabeligt belæg for det. Min mand stødte på din Maveguide på nettet, som vi har læst med godt udbytte,.

Gamle udtryk forberedelse til analsex - Ferie med Karin

I den senere tid har jeg også fået rysteture og kuldegysninger, især inden jeg skal på toilettet. Før bondage beispiele bodensee escort maveproblemerne begyndte, gik min mand og jeg i fitnesscenter, og det vil jeg gerne igen, men i øjeblikket kan jeg ikke. Desuden har jeg altid stærke smerter og ofte kvalme hver morgen, og får det først nogenlunde op ad dagen. Førstevalget af afføringsmiddel er tarmbevægelsesfremmende afføringsmiddel. Når dine smerter kommer, så kan du prøve at lægge dig i en omvendt stilling, for eksempel på en dyne på gulvet, med benene oppe på en stol. Ofte kan det løsne op, når tarmen krøller, og dine smerter forsvinder straks. Desværre bliver der ordineret forkert fra mange steder. Maveproblemerne begyndte med stærke smerter for. Min læge hælder til morphin og arvæv. Som følge af hele situationen opholder jeg mig mest i sengen, kun om aftenen plejer jeg at komme op og være i stuen og køkkenet. Morphin, i gennemsnit 2x10 mg daglig, men med store variationer, nogle dage 4-6, andre gange går der en uge, uden at jeg får noget. Du har fået macrogol 3350, som er et osmotisk afføringsmiddel på linje med magnesiumoxid og lactulose, som virker på tarmindholdet og ikke tarmbevægelsen. Endnu en ting skal nævnes. Jeg stoppede med magnesiumoxid, da jeg i 2014 fik problemer med nyrerne, og derfor skar så meget medicin væk som muligt. Jeg får morphin efter aftale med en smerteklinik, dels tapentadol, hvor jeg fik 250 mg morgen og 200 mg aften, men nu får 2x150 mg, og vil prøve at komme længere ned. Undersøgelserne viste intet sygeligt eller unormalt ud over mange udposninger på tarmene. I 1973 mente lægerne, at der var tale om en graviditet uden for livmoderen, men en operation viste, at der var en stor fibrom, som blev fjernet. Jeg har prøvet Low fodmap-diæt, men er holdt op igen, da jeg ikke følte nogen effekt. Vi fandt også afføringsskemaet, som jeg er i gang med at udfylde, samtidig med at jeg prøver at skrive op, hvad jeg får af medicin, og hvad jeg spiser. Men så snart jeg bevæger mig, kommer smerterne i lænden og i knæene. Det kan være dråber med natriumpicosulfat, som du har fået, eller tabletter med bisacodyl. Jeg havde overvejet at ringe til dig, men da jeg gerne vil give dig så mange informationer som muligt, valgte jeg at skrive. Men hverken jeg eller lægerne kan give et svar.

0 svar til “Gamle udtryk forberedelse til analsex

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *