Kategori arkiv: Jfk21 sexhus

Pletblødning efter samleje lolland

får smerter eller udvikler symptomer på lav blodprocent (træthed, hovedpine, øresusen, svimmelhed og nedsat fysisk arbejdsevne) bør du snarest kontakte din læge. Pletblødninger, er det derfor vigtigt, at du fortæller lægen, hvis du af og til glemmer at tage en p-pille. Af praktiserende læge. Det var da også det, du gjorde for nylig. En del kvinder oplever pletblødninger eller gennembrudsblødninger (også kaldet blødningsforstyrrelser når de tager p-piller. Hormonforstyrrelser ses hos helt unge og endnu ikke fuldtudviklede kvinder eller hos ældre kvinder der nærmer sig overgangsalderen. Du skriver derimod ikke, om lægen foretog en kolposkopi - "kikkertundersøgelse" af livmodermunden - og tog slimhindeskrab fra livmoderhalskanalen og biopsi. Der findes mange årsager til pletblødninger både under og uden for graviditet.

Pletblødning efter samleje lolland - Blødning

Din praktiserende læge vil spørge til dine blødninger, tage en blodprøve og lave en gynækologisk undersøgelse. Men lad os nu gå ud fra, at der ikke er tegn på celleforandring eller infektion af nogen som helst art i dit underliv. Hvis du er generet af pletblødninger særligt efter du har haft samleje er det også en god idé at tage kontakt til din læge. Brug af prævention eller hormoner i overgangsalderen kan som bivirkning give metroragi. Dog er der typiske tidspunkter, hvor kvinder fra naturens side generelt har størst tendens til pletblødninger: Pletblødning før menstruation, pletblødning må ikke medregnes som menstruationens første dag, da første dag af menstruationcyklussen per definition altid er den første dag med regulær blødning.

Pletblødning efter samleje lolland - Pletblødning - Information

Det kaldes en gennembrudsblødning fordi, de bryder igennem din p-pillecyklus og kommer på andre tidspunkter end i p-pillepausen. Bivirkningen stopper i langt de fleste tilfælde i løbet af 3 måneder, hvis p-pillerne tages korrekt. Blødningsforstyrrelser hos kvinder opdeles i regelmæssige men meget kraftige blødninger (menoragi) og helt uregelmæssige blødninger (metroragi). Du fik også foretaget en ultralydsskanning, som viste normale forhold. Kære Spørger, kontaktblødning - blødning eller blodigt flåd i forbindelse med eller efter samleje - kræver altid en gynækologisk undersøgelse.

Pletblødning efter samleje lolland - Efter, samleje

Med venlig hilsen en spørger, svar. Gennembrudsblødninger ligner - i modsætning til pletblødninger - meget en menstruationsblødning. Det er normalt og bør ikke give anledning til bekymring eller nærmere undersøgelse. Da pletblødninger ofte er hormonelt betingede, kan hormonelle præventionsmidler såsom p-piller i mange tilfælde modvirke pletblødninger hos kvinder. Farven kan være lige fra lyserød til dybrød eller brun. Metroragi er hyppig og ses hos 20 af kvinder i alderen 15-20.

Blødning ved: Pletblødning efter samleje lolland

Et typisk symptom på pletblødning efter samleje lolland disse tilstande er pletblødninger, som gradvis udvikler sig til kraftigere blødninger. Være tegn på underlivsbetændelse, en kønssygdom eller en komplikation under graviditet. Hvis du pletbløder ofte eller hvis pletblødningen tiltager i omfang til evt. Lider du af meget kraftige men regelmæssige blødninger, kan du godt se tiden an nogle måneder. Der er tale om bivirkning til p-piller, som kan forsvinde igen. Hos hovedparten af kvinderne finder man ingen forklaring på de kraftige blødninger. Gennembrudsblødninger er ufarlige, men kan være meget generende. Hos kvinder der tager p-piller kan lægen vælge at ændre til andre p-piller. Hvis du opsøger læge pga. Får du pletblødning en sjælden gang, er der ingen grund til bekymring. Gynækologen kan foretage en ultralydsscanning og se efter unormale forhold i din livmoder. Menoragi er hyppig og ses hos 20 af kvinder i alderen 30-50. Blødningsforstyrrelser kommer oftest de første 3 måneder på p-piller og aftager, når man har taget p-piller i noget tid. Ingen celleforandringer og ingen infektion. Din praktiserende læge vil spørge til styrke og varighed af dine blødninger, tage blodprøver og foretage en gynækologisk undersøgelse. Det har selvfølgelig ikke noget med kontaktblødning at gøre. Pletblødninger er små, ofte brunlige blødninger fra skeden. Hvis det ikke er gjort - og da du stadig har blødning ved samleje - bør du nok kontakte lægen og gynækologen igen. Blødningerne kan i meget sjældne tilfælde være tegn på celleforandringer i din livmoderhals). Hvis blødningerne derimod er vedvarende eller tiltager, bør du opsøge din gynækolog. Pletblødning mellem menstruationer ægløsningen.

0 svar til “Pletblødning efter samleje lolland

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *