Kategori arkiv: Jfk21 sexhus

Tantra templet århus massage vordingborg

Praktisk information, tantra, temple Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i Tantra Templet: Hvis du er kvinde er det en god idé at tænke over om du gerne vil have massage af en mand eller en kvinde du er også velkommen til. Tantra Templet - Velkommen til en verden af mystik og skønhed! M Stine Nilsson checked in to Tantra Templet with Bettina Lauridsen and Angantyr Laurberg Nielsen. Jeg valgte at besøge. Tantra Templet - Valby, København, Denmark, massage Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage ) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage ) hvis de har lyst til det. Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller en kvinde, og som mand får man massage af en kvinde. Glæder mig til at forkæle dig Hilsen Svend. Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller en kvinde, og som mand.

Videos

Amazing tantra masseur Paris. Endelig er de mellem 28 45 år gamle. Vi har både mandlige og kvindelige massører. I, københavn finder du os på Egegårdsvej 57, 2610 Rødovre. I Rødovre kan du parkere foran templet, og så skal du trykke på dørtelefonen mærket Reception ved den røde dør til højre så bliver du lukket ind i haven, hvor du går lige ud til du når den lille dam, hvor du drejer til venstre. Varighed 2 timer inkl. Hvis du senere skulle ønske at booke en ny tid vil en tidligere udeblivelse betyde at der enten skal betales et depositum på 350. Tantra kursus for par, lær at give din kæreste tantra massage. Vi tilbyder også Yoni massage, som kan være en del af trantra massagen. 18 fra Aarhus er der kun 4 min at gå fra Hørhavevej/Ildervej.

Tantra templet århus massage vordingborg - Er tantramassage noget

Hvis du modtages af Den pris i penge som du betaler, er grundlæggende alene for adgangen til dette tempel. Du er velkommen til at tage bad hos os efter massagen, men vi anbefaler at du bare tørrer olien af med håndklædet, for at lade oplevelsen sidde på kroppen. Desuden er olien god for din hud. A short peek into the tantric massage for men in the Tantra Temple of Denmark. Read More, privacy Cookies Policy. En tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed. Før du booker en tid i Tantra Templet: Hvis du er kvinde er det en god idé at tænke over om du gerne vil have massage af en mand eller en kvinde du er også velkommen til at spørge bookingen om hvad forskellen.

0 svar til “Tantra templet århus massage vordingborg

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *